De Twentse Ruiterdagen

De Twentse Ruiterdagen zullen dit jaar wederom plaats vinden bij ‘Hippisch Centrum de Ankerhal’ te Saasveld. En wel van 6 t/m 10 december.
Het vraagprogramma zal t.z.t. te zien zijn op deze site. Tijdens de Twentse Ruiterdagen zal gestreden worden om de Grote Prijs (nationaal 1.40m). Daarnaast wordt er gestreden om de Twente Cup. Klik op de ‘Twente Cup Springen-button’ hieronder voor meer informatie!

We hopen wederom op veel deelname, belangstelling en mooie sport.

Wij heten de sponsoren van harte welkom op ons gezellige concours, waar u kunt genieten van paardensport op hoog niveau en Twentse gezelligheid! Onze sponsoren hebben het mogelijk gemaakt dat de Twentse Ruiterdagen is gegroeid tot het evenement van vandaag de dag. Zonder hen was deze groei niet mogelijk geweest.

De Bögelscamp wil het niveau van de Twentse Ruiterdagen elk jaar laten groeien en vernieuwen zodat we in Twente kunnen blijven genieten van onze mooie sport in een schitterende, goed verzorgde ambiance. We hopen dat we kunnen blijven rekenen op onze sponsoren, zodat de Twentse Ruiterdagen een evenement wordt dat in geen enkele agenda mag ontbreken!