De Twentse Ruiterdagen

De Twentse Ruiterdagen zullen dit jaar wederom plaats vinden bij ‘Hippisch Centrum de Ankerhal’ te Saasveld. En wel van 4 t/m 8 december.
Het vraagprogramma zal t.z.t. te zien zijn op deze site. Tijdens de Twentse Ruiterdagen zal gestreden worden om de Grote Prijs (nationaal 1.40m). En er zal weer gestreden worden om de Twente Cup. Dit jaar met nieuwe rubrieken. Je kan meedoen met het 1.00m, 1.10m, 1.20m en het 1.30m/1.35m Klik op de ‘Twente Cup Springen-button’ hieronder voor meer informatie!

We hopen wederom op veel deelname, belangstelling en mooie sport.

Sponsoren

Wij heten de sponsoren van harte welkom op ons gezellige concours, waar u kunt genieten van paardensport op hoog niveau en Twentse gezelligheid! Onze sponsoren hebben het mogelijk gemaakt dat de Twentse Ruiterdagen is gegroeid tot het evenement van vandaag de dag. Zonder hen was deze groei niet mogelijk geweest.

De Bögelscamp wil het niveau van de Twentse Ruiterdagen elk jaar laten groeien en vernieuwen zodat we in Twente kunnen blijven genieten van onze mooie sport in een schitterende, goed verzorgde ambiance.

Vrijwilligers

De Twentse Ruiterdagen draait niet zonder vrijwilligers! Parcourshulpen, ringmeesters, het op- en afbouwen van de techniek en embience etc… Wil jij nou ook vrijwilliger worden en je steentje bijdragen aan een fantastisch paardensport evenement? Laat dit ons dan weten! Dat mag via de mail [email protected] of stuur een appje naar Pleun Steenbeeke (concourscommissie) +316 43177025. We horen graag van je!